Blogi

Virtuaalisesti Vierellä -hanke toteutti vuoden alkupuolella Luovin Tampereen opiskelijoille suunnatun teemapäivän yhdessä opiskelijakunnan kanssa. Tavoitteena oli tukea yhteisöllisyyttä ja osallisuutta kokeilemalla jotakin uutta ja hyödyntää samalla virtuaalisia mahdollisuuksia. Teemapäivän idea tuli opiskelijakunnalta: lemmikit!

Vuosi 2020 on pakottanut sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät normaalisti kutsuisi itseään "netizeneiksi", eli nettikansalaisiksi, siirtämään sosiaalisen elämänsä bittiavaruuteen. Tarve porukalle sopivalle online viihteelle on suuri, ja ViVi nousee vastaamaan tähän tarpeeseen. Näitä pelejä olemme testanneet #Peliperjantai projektin merkeissä:

Tiesitkö esimerkiksi, että näppäinyhdistelmällä Windows-näppäin + Shift + S voit screenshotata tietyn alueen näytöstäsi? Tai että Windows-näppäin + piste (.) avaa emoji-valikon? Windows 10:ssä on läjäpäin ominaisuuksia, joista kaikkia ei välttämättä osaa edes alkaa etsiä. Esimerkiksi tuo emoji-valikko tuli esiin ViVi:n WhatsApp ryhmässä, kun...

Aika ottaa ViVin ikioma blogi kunnolla käyttöön! Pehmeänä laskuna näin ennen juhannusta päästään tutustumaan tiimiin kyselemällä kunkin juhannuksen- ja näin yleisesti kesänviettotavoista.

Virtuaalisesti vierellä - hanke on nyt alkanut ja virtuaalisen oppimisympäristön pilotointi on alkamassa.